Controle Bestedingen

 

Het Gesar Fund bestuur is van mening dat onze donateurs niet alleen recht hebben op inzage van de jaarrekeningen, maar ook dat er eenduidige jaarlijkse overzichten dienen te zijn waarin wordt verantwoord waaraan de donaties worden uitgegeven.

 

Hiernaast tracht het bestuur op jaarlijkse basis ook nog in Kham ter plekke de situatie te aanschouwen en de aanwendingen van het door het Gesar Fund besteedde geld te controleren.

 

Hiertoe reist bestuurslid Nyima Kunga - indien mogelijk - in de zomer naar zijn geboortegrond in Kham. Naast familiebezoek wordt veel tijd geïnvesteerd in de controle van de werkzaamheden en het praten met de door het Gesar Fund ondersteunde nomaden. Dit levert het bestuur veel informatie op over de status van de lopende zaken en ten aanzien van nieuw te ontwikkelen plannen.

 

Het Gesar Fund betaalt de reis van Nyima Kunga. Indien andere bestuursleden naar Kham afreizen, is dat geheel voor eigen kosten.

 

De Controle Bestedingen is een jaarlijks terugkerende reeks met nieuws updates bestaande uit ongeveer 6 wekelijkse berichten rechtstreeks vanuit Kham.

 

 

 

Gesar Fund Projecten

Controle bestedingen

 

Hieronder vindt u de jaarlijkse hyperlinks naar de Controle Bestedingen. Elke reeks bestaat uit een zestal berichten rechtstreeks ontvangen uit Kham.

 

   *     Controle bestedingen 2016

   *     Controle bestedingen 2015

   *     Controle bestedingen 2014

   *     Controle bestedingen 2013

   *     Controle bestedingen 2012

   *     Controle bestedingen 2011